De core business van Century-time is het repareren van horloges voor de uurwerkbranche. Voordat hij naar Zeeland kwam, verrichtte Jacques voornamelijk reparaties voor de vakhandel, diverse bedrijven door heel Nederland laten al jarenlang hun reparaties door hem verzorgen. In Rotterdam Hillegersberg en later in Capelle aan den IJssel had hij zijn atelier aan huis. Omdat hij steeds meer werk kreeg van particulieren en steeds meer onderdelen werd dat te klein, mede door overname van een zestal horloge-ateliers.

In Yerseke kon hij achttien jaar geleden de voormalige fietsenwinkel betrekken, een toplocatie tussen de haven en het centrum. Deze is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig reparatie-atelier voor horloges en zoveel meer. Volledig bij de tijd en gereed voor de toekomst.

Vanaf het moment dat de winkel in Yerseke geopend is zijn particulieren nu ook van harte welkom in de winkel voor hun reparaties.

Een klant die wil zien hoe hij dat doet, kan hem gewoon op de vingers kijken achter zijn werktafel, Jacques heeft geen geheimen. Repareren doet hij met liefde voor het eeuwenoude ambacht waar hij zich in Rotterdam aan het Christiaan Huygens College in bekwaamde en wat zich voortdurend verder ontwikkelt. Bij de tijd blijven is voor Jacques dan ook een manier van leven en werken geworden.